Even voorstellen

Mijn naam is Rosemarie Eijsink en ben woonachtig in Enschede.

Op 11 november 2015 ben ik afgestudeerd als Klassiek Homeopaat voor Dieren aan het VHCN (Veterinair Homeopathie College Nederland). 16 November 2015 ben ik mijn eigen praktijk voor dieren gestart onder de naam CanifelCare.

In juni 2019 ben ik afgestudeerd als Klassiek Homeopaat voor Mensen aan de HAN (Homeopathie Academie Nederland). Naast canifelcare.nl is ook  klassiekehomeopathievoormensendier.nl online gegaan.

Naast mijn praktijk ben ik (sinds 1991) nog deels werkzaam geweest op het laboratorium van het Medisch Spectrum Twente (ziekenhuis te Enschede). Per 1 januari 2023 ben ik daarmee gestopt en werk ik fulltime in mijn eigen praktijk.

Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en heb de opleiding tot gedragstherapeute voor honden gedaan. Als instructeur ben ik met veel plezier werkzaam geweest bij diverse hondenscholen waarbij ik verschillende trainingen heb gegeven variƫrend van: puppie-, treibbal-, dogdance-, en gehoorzaamheidstrainig. Momenteel geef ik training op het gebied van speuren en detectie.

Ik blijf mijn kennis bijspijkeren door regelmatig relevante lezingen, workshops en trainingen te volgen.

Ik hoop u met mijn ervaring van dienst te kunnen zijn.

Rosemarie